Τρόποι παραγγελίας/πληρωμής

Χρησιμοποιώντας την αυτοματοποιημένη διαδίκασία επιλογής και διαμόρφωσης του ηλεκρονικού μας καταστήματος μπορείτε εύκολα να παραγγείλετε αυτό που πραγματικά σας αντιπροσωπεύει και ταιριάζει στο γούστο και τις ανάγκες σας. Θα χρειαστεί να εγγραφείτε στο σύστημα μονο την πρώτη φορα και μετά απλά να εισέρχεστε με τον προσωπικό σας κωδικό. Πριν στείλετε την παραγγελία σας υπάρχει η δυνατότητα προεπισκόπησης για να είστε σίγουροι ότι επιλέξατε αυτό που θέλετε, και στη σωστή ποσότητα.

Σίγουρα σε ένα e-shop με αντικείμενο τα αναμνηστικά και γενικά τις βραβεύσεις κάθε είδους, λόγω της ιδιαίτερότητας του αντικειμένου θα υπάρχουν περιπτώσεις όπου η επικοινωνία με το προσωπικό μας είναι απαραίτητη και μπορεί να δώσει ιδέες και λύσεις.

Πχ. 1)Αν δεν μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνετε
2)Αν δεν είστε σίγουροι τι ακριβώς ψάχνετε
3)Αν έχετε δικό σας λογότυπο και θέλετε να το χρησιμοποιήσουμε
4)Αν υπάρχει οποιαδήποτε απορία ή πρόταση σχετικά με τη διαμόρφωση του επάθλου – αναμνηστικού που επιλέγετε
5)Αν υπάρχει οποιαδήποτε απορία για τις χρεώσεις/διαθεσιμότητα προϊόντων/ μεταφορικά/ επιστροφες κ.λπ.

Μόλις λάβουμε την παραγγελία σας το αργότερο εντός 24 ωρών θα την επεξεργαστούμε και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας κατά προτίμηση μέσω e-mail (ή αν δεν υπάρχει δυνατότητα fax) όπου θα περιγράφεται αναλυτικά η παραγγελία σας και όλα τα κόστη.

Αφού επιβεβαιωθεί η παραγγελία από εσάς:

1) Αν είστε νέος πελάτης θα πρέπει να καταθέσετε 40 % της παραγγελίας σε τραπεζικό μας λογαριασμό Το υπόλοιπο εξωφλείται με την παραλαβή από το εργαστήριό μας ή αντικαταβάλλεται με την παράδοση στο χώρο σας από εταιρία ταχυμεταφοράς(courier)

2)Αν υπάρχει προηγούμενη συνεργασία μας

-Για ποσά μέχρι 100 ευρώ ξεκινά αυτόματα ή κατασκευή της παραγγελίας σας και εξωφλείται με την παραλαβή από το εργαστήριό μας ή αντικαταβάλλεται με την παράδοση στο χώρο σας από εταιρία ταχυμεταφοράς(courier)

-Για ποσά άνω των 100 ευρώ θα χρειαστεί να καταθέσετε το 30% της παραγγελίας σε τραπεζικό μας λογαριασμό Και το υπόλοιπο εξωφλείται με την παραλαβή από το εργαστήριό μας ή αντικαταβάλλεται με την παράδοση στο χώρο σας από εταιρία ταχυμεταφοράς(courier)

* Για ποσά άνω των 500 ευρώ θα χρειαστεί να καταθέσετε το 40% της παραγγελίας σε τραπεζικό μας λογαριασμό ως προκαταβολή και το υπόλοιπο αντικαταβάλλεται με την παράδοση στο χώρο σας από εταιρία ταχυμεταφοράς(courier) ή κατατίθεται ως εξωφλητικό έμβασμα σε τραπεζικό μας λογαριασμό πριν την παραλαβή από το εργαστήριο.

ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δεν θα σας ζητηθεί να κανετε οποιαδήποτε κατάθεση χρημάτων ΠΡΙΝ επικοινωνήσουμε μαζί σας και ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ την παραγγελία σας με τρόπο σαφή και κατανοητό και από τις δύο πλευρές.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΠΤΗ επιβεβαίωση από τον πελάτη( e-mail ή fax) δεν θα προχωρά στην εκτέλεση. Αν επικοινωνήσετε τηλεφωνικά μαζί μας θα χρειαστεί πάλι να ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΤΕ ΓΡΑΠΤΩΣ την παραγγελία σας .

Αξιόγραφα(επιταγές) , γραμμάτια και πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες καθώς και το paypal ΔΕΝ αποτελούν αποδεκτούς τρόπους πληρωμής.