Το εργαστήριο μας κατασκευάζει έγχρωμα λάβαρα σε 3 διαστάσεις (χωρίς να προσμετράται το κρόσσι).

Μικρό μέγεθος 15Χ10 εκ. (διπλής όψης) .Εκτύπωση σε συνθετικό ύλικό με τετραχρωμία φωτογραφικής ποιότητας. Το κορδόνι ράβεται μέσα στο λάβαρο και το τελικό προϊόν είναι ερκετά ελαφρύ(ιδανικό για τοποθέτηση στον καθρέπτη αυτοκινήτου) . Ελάχιστη ποσότητα 50 τεμάχια.

Μεσαίο μέγεθος 24Χ17 εκ. (μονής όψης). Εκτύπωση σε συνθετικό ύλικό με τετραχρωμία φωτογραφικής ποιότητας. Το κορδόνι δένεται σε κεντρική μεταλλική ράβδο με ορειχάλκινα παξιμάδια εξαγωγικής διατομής που προσδίνουν βαρύτητα. Ελάχιστη ποσότητα 30 τεμάχια.

Μεγάλο μέγεθος 32,5Χ22,5 εκ. Εκτύπωση σε συνθετικό ύλικό με τετραχρωμία φωτογραφικής ποιότητας. Το κορδόνι δένεται σε κεντρική μεταλλική ράβδο με ορειχάλκινα παξιμάδια εξαγωικής διατομής που προσδίνουν βαρύτητα. Ελάχιστη ποσότητα 20 τεμάχια.

Παρακαλώ συνδεθείτε για να δείτε τις τιμές

Ο χρόνος παράδοσης είναι 5 εργάσιμες μέρες μετά από επιβεβαίωση της παραγγελίας σας. 'Ολες οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α 23%.

Στείλτε μας το λογότυπό σας και θα άμεσα λάβετε ενδεικτικά δείγματα ώστε να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει και να είστε σίγουροι ότι θα έχετε το λάβαρο που θέλετε.